Mattias Nordaneldh

Jag är 49 år gammal och bor i Piteå. Jag är auktoriserad socionom med vidareutbildningar inom äventyrspedagogik, psykologi, gruppdynamik, konflikthantering och ledarskap. Jag är certifierad GDQ-konsult, diplomerad Facilitator och har flertalet coachutbildningar gällande både ledarskap och grupputveckling i ryggsäcken. Jag är dessutom certifierad glödvandringsinstruktör enligt Firewalking Institute of Research and Education, USA genom F.I.T för Rolf och Åsa Beckman.  

Jag har ett förflutet inom behandlingsarbete och har drygt 15 års erfarenhet av att arbeta på boenden (SiS och HVB) både i rollen som anställd och som chef. De senaste 14 åren har jag arbetat inom offentlig förvaltning och arbetar till vardags för Piteå kommun som verksamhetsutvecklare med kvalitet, verksamhets-, organisations, grupp- och ledarskapsutveckling på agendan.

Vid sidan av mina anställningar har jag under 17 år arbetat med att utveckla individer, arbetsgrupper och ledningsgrupper genom föreläsningar, workshops, internat, gruppcoaching och teambuilding. Jag var delägare och drev upplevelseföretaget Gindikon AB under några år men idag arbetar jag oftast själv med grupperna.Beroende på uppdrag tar jag dock ibland in samverkanspartners med hög kvalitet framförallt när det gäller naturskönt boende och mat.

Jag är en ivrig förespråkare av att utmana trygghetszoner och tror på det upplevelsebaserade sättet att lära. Jag har en Salutogen grundsyn och tror på det tillitsbaserade, ansvarskulturella sättet att leda och vara medarbetare.

Jag tror på att grupper utvecklas tillsammans med sina ledare och ledare utvecklas tillsammans med den grupp man ska leda!

Jag tror på upplevelsens kraft och att teorier måste grundas i praktisk tillämpning. Känslan som kommer av att lösa konflikter, hitta gemensamma mål och växa som individer i gruppen kan man inte läsa sig till....den måste upplevas. 

I mina uppdrag blandar jag därför friskt praktiska övningar, filosofi, visdom  och inspiration med befästa gruppsykologiska teorier och vedertagna processorienterade arbetssätt. En oslagbar mix helt enkelt!

Jag hoppas också att ni väljer den mer äventyrliga vägen till utveckling där jag kommer att utmana, motivera och stötta dig och din grupp genom givande upplevelser som garanterat får er att växa, både som grupp och som individer.

Jag ser verkligen fram emot att träffa dig och din grupp!

Hälsningar

Vill du dela med dig?

Skriv gärna vad du tyckte om den upplevelse eller det utvecklingspaket du och din grupp var med om.

Exempel på tidigare kunder:

Hör gärna av dig för mer information om de olika grupputvecklingsuppdrag jag haft för respektive beställare.
Kanske tillhör du en liknande bransch och kan få inspiration.