Redo att utvecklas?

Grupper utvecklas hela tiden...

Frågan är om det är i den riktning och i den takt man vill..?

Frågan är också om det verkligen behöver vara så svårt att hitta rätt väg..?

Välkomna till nordaneldh utveckling

Vem är jag?

Mattias Nordaneldh heter jag, och här hittar du mitt utbud av olika verktyg som får dig, din grupp och din organisation att få mer energi, öka prestation och effektivitet och kanske framförallt skapa en gemenskap där ni mår bra och vill stanna kvar. Är du nyfiken på vem jag är kan du läsa mer om mig här.

Vad kan du hitta här?

Oavsett om det handlar om ett kort energigivande inhopp under er planeringsdag, en uppstart av en ny arbetsgrupp eller en mer omfattande process för grupputveckling och konfliktlösning så hittar du information om hur jag jobbar på dessa sidor.

Det som jag kanske är mest anlitad för är den äventyrspedagogiska teambuidlingen där övningar och upplevelser tillsammans med föreläsningsinslag och reflektion i grupp skapar en kraftfull utveckling i gruppen. Men många anlitar mig också för att kartlägga sina grupper för att hitta styrkor och utvecklingsområden samt använder mig när de vill trimma vissa specifika delar av gruppdynamiken (t.ex kommunikation och effektiva möten, tydligöra roller, handlingsutrymme och mandat) när de känner att de kört fast eller behöver en bra start för en ny grupp.

Var håller jag till?

Jag är helt mobil och kan komma till er, där där du och din grupp är. Jag har min utgångspunkt i Piteå men har uppdrag i hela landet. 

Vill ni röra på er kommer jag gärna med bra förslag på platser att vara på, för konferens, planeringsdagar och upplevelser. 

Jag har också stor erfarenhet av att hålla både föreläsningar, workshops och grupputvecking via digitala verktyg som Microsoft Teams och Zoom.

Inga färdiga paket?

Okej, så här ser jag det:

Det finns ingen metod som funkar för alla grupper!

Det finns heller ingen grupp som är den andra lik!

Jag bestämde mig tidigt att alltid skräddarsy alla mina upplägg utifrån vad just du och din grupp behöver. Detta säkerställer också att du och din grupp får en unik upplevelse. Därför hittar du inga färdiga "paket" här. 

Mitt förslag är helt enkelt att du klickar runt på sidan och får en känsla av vad jag kan erbjuda, sedan hör du av dig till mig (via telefon eller mejl) så snackar vi ihop oss. Det är då det börjar hända grejjer. 

Är du osäker vad ni behöver? Tveka inte att höra av dig för kostnadsfria förslag på upplägg, en offert eller bara en trevlig pratstund om din grupp. 

Nu kör vi

Följ mig på @nordaneldh_utveckling

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

Kontakta mig