Kontakt & köp

Om du är intresserad av mina produkter är du varmt välkommen att maila mig via formuläret till höger, alternativt kontakta mig via min instagram; @nordaneldh_skapande

Leveranstid av min keramik är beroende om jag har den i lager eller måste producera den efter din kontakt. Jag arbetar själv i min lilla verkstad och min produktion är därför långsam. Jag tar tacksamt emot beställningar men hoppas på förståelse kring detta. Jag meddelar självklart dig som kund kring leveranstider så att du vet om ev väntetider. 

Produktion och leverans av brukskeramik sker året om. Mina raku- och gropbrända skulpturer kan dock endast brännas från vår till höst, vilket innebär att ev beställningar av skulpturer kan ha längre leverenstid. Viktigt att notera är att varje skulptur jag gör blir unik. 

Alla mina produkter är handgjorda och kan därför variera något i färg och form. De olikheter som blir gör att varje föremål blir unikt. Bilderna du ser på hemsidan är endast representationsfoton. Om du vill beställa något av mig så skickar jag givetvis aktuella foton direkt till dig på de varor du är intresserad av. Mina gropbrända och rakubrända skulpturer är dock helt unika. Skulpturen som är fotograferad är den du får hemskickad.  

Jag skickar min keramik i paket och paketerar noggrant.  Kostnad för emballage samt leverans (postens priser) tillkommer dig som kund. Alternativt kan du höra av dig för att hämta upp dina varor hos mig i Piteå. Jag finns även på vissa marknader under årets gång. Följ mig via instagram så ser du var jag kommer sälja min keramik.